Loading...
Näytteilleasettajat2019-01-16T13:04:49+00:00

NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Tärkeää tietoa ja materiaalia näytteilleasettajille

Kirjaudu

Ulkoile raittiissa ilmassa, ihaile villiä järvimaisemaa. Lumoudu luonnon tarjoamista ruokaelämyksistä: metsän, peltojen ja veden antimista. Nauti luonnon rauhasta ja hiljaisuudesta. Pöytä on katettu – tervetuloa.

Tutustu näytteilleasettajiin

Tasty western lakeland -osastolla on esillä pienyrityksien tuotteita suomalaiselta maaseudulta, joiden vahvuuksia ovat paikallisuus, omaleimaisuus ja korkea laatu. Tarjolla on marjaviinejä, -mehuja, -hunajaa, hilloja, lihasäilykkeitä, juustoja, gluteenittomia leivonnaisia ja lähdevettä, superfoodia luonnonraaka-aineista, elintarvikkeita hampusta ja speltistä, sekä majoituspalveluja.

Tutustu näytteilleasettajiin

Pohjois-Karjala on Suomen itäisin maakunta, ja yhteistä rajaa Venäjän kanssa on 302 km. Meillä löydät vielä rauhaa ja puhdasta ilmaa hengittää. Asukkaita pinta-alaltaan hiukan Brandenburgia pienemmällä pinta-alalla on vain n. 160 000. Matkailuyrityksemme tarjoavat kestäviä matkailupalveluja rakkaudesta luontoon, karjalaisella vieraanvaraisuudella. Osastoltamme löydät myös mm. ruokataivaan ja kansainvälisesti palkittua giniä.
www.visitkarelia.fi

Tutustu näytteilleasettajiin

Kainuu on täynnä elämyksiä ympäri vuoden. Mahdollisuudet niihin tarjoaa luonto kaikissa eri muodoissaan. Suurpedot, raikkaat havumetsät, kirkkaat vesistöt, Euroopan viimeiset erämaat, monipuoliset aktiviteetit, omaleimainen historia ja perinteet, selvät vuodenaikojen vaihtelut ja ympärivuotisuus ovat Kainuun valttikortteja. Kainuun osaston tuotteet tarjoavat elämyksiä suoraan villistä luonnosta.

Tutustu näytteilleasettajiin

Suomen lounainen kulma on matkailijan aarreaitta, josta löytyy silmiä hiveleviä saaristo- ja rannikkomaisemia, modernia kaupunkielämää, maaseudun rauhaa ja hyviä palveluja. Puhdas ja terveellinen ruoka vie mennessään. Tervetuloa nauttimaan Suomen Saaristosta!

Tutustu näytteilleasettajiin

Tuottajat kartalla

Katso Suomen osaston näytteilleasettajien karttanäkymän alta.

Näytteilleasettajakartta

Messuravintolan menu

Menu